רכיבים:
3 ביצים L
כפית מלח
כוס 1 מים
כוס 1 חלב
3 כפות שמן
1.5 כוסות (210 ג') תערובת ללחם של Refresh
למלית
גבינה לבנה 500 גרם
סוכר 1\4 כוס (50 גרם)
אנסטנט פודינג וניל 1\4 כוס
אופן ההכנה:
1. בקערה מערבבים את תערובת ללחם של Refresh עם החלב עד לתערובת ללא גושים.
2. מוסיפים לתערובת את הביצים, השמן, המים והמלח ומערבבים לבלילה ללא גושים.
3. מוזגים עם כף קצת מהבלילה ומשטחים מהר בעזרת כף או מקל T (לקרפ)
4. לאחר שהצד התחתון מקבל צבע שחום בהיר אפשר להוציא. מטגנים רק עד שפני הבלינצ’ס יבשים, השוליים מתרוממים מעט מהמחבת והצד התחתון מתחיל להזהיב. שימו לב: לא הופכים לצד השני - מטגנים את הבלינצ’ס רק מצד אחד. ממשיכים בהכנת עוד ועוד בלינצ’ס עד לסיום הבלילה, ומשמנים את המחבת מדי פעם, לפי הצורך. מסדרים את הבלינצ’ס המוכנים בערימה על הצלחת ומניחים לצינון.
5.בזמן שעלי הבלינצ’ס מתקררים מכינים מלית בלינצ’ס: בקערה טורפים גבינה לבנה, סוכר, אינסטנט פודינג
6. מניחים כל בלינצ’ס על משטח העבודה כשהצד העליון הוא הצד הבהיר (זה שלא טוגן). מניחים כף גדושה של מלית בפס לרוחב מרכז הבלינצ’ס. מקפלים את צידי הבלינצ’ס מעל המלית (כדי שהמלית לא תברח החוצה) ומגלגלים לרולדה.
בתיאבון!